KK Beli Manastir – jedini odigrao utakmicu 8.kola 3.HKL – regija Istok – zona Osijek

https://www.kuglanje.hr/kuglacke-lige/134/pregled_kola/8.pdf

 

Kao što smo i najavili, u petak, 27.studenoga 2020.godine KK Beli Manastir odigrao je utakmicu 8.kola u sklopu 3.HKL Istok, zona Osijek i u srazu s

KK Tramvaj na kuglani Pampas i zabilježio sedmi poraz u nizu, uvjerljivo 8:0 i to je jedina odigrana utakmica 8.kola.

Istina da nismo nastupili s najboljim sastavom, ali i ovaj sastav igrača, koji je nastupio nije bio u svom najboljem izdanju, mogli smo dobiti dva seta,

ali u odlučujućim trenucima smo zakazali, tako da je suparnik bio bolji, zasluženo pobijedio i možemo im samo čestitati.

Svi ćemo, ubuduće, morati još više trenirati, kako bi se doista mogli natjecati da pobjeđujemo, za sada još nismo na toj razini.

Šteta je, što ćemo  biti uskraćeni za trening i utakmice, nakon odluke Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite o obustavljanju svih sportskih natjecanja, osim

natjecanja 1. i 2. stupnja nacionalne razine, najmanje do 21.prosinca 2020.godine.

Tako je izgledno, da ćemo, najvjerojatnije imati pauzu do iduće godine, koja će, nadamo se, biti bolja, od ove na izmaku.

Možda nam pauza dobro dođe, da sredimo misli, a nakon toga se trebamo pripremiti  za nastavak prvenstvenih natjecanja s ciljem da se na tablici popnemo nekoliko stepenica više.

Želimo da Vas u ovo čudno vrijeme, prati dobro zdravlje, a u vrijeme nadolazećih blagdana, s prijateljima i svojim Obiteljima dijelite ljubav, sreću i trudite se biti bolji ljudi.

 

KK Beli Manastir

Zlatko Novak